Terwijl je werkt op bijzondere en verrassende locaties ben jij degene die onze klanten blij maakt met fraaie maatwerk interieurs. Dubbel plezier dus, als buitendienst monteur bij Ad van Ierland. 

Een echte ‘blijmaker’

Fraaie maatwerk interieurs; dat maken we bij Ad van Ierland. En zoals dat hoort bij écht maatwerk doen we dat met een flinke dosis zorg en aandacht. Hierdoor is elk interieur volledig uniek en tot het laatste detail afgestemd op de wensen van onze klanten. 

Als buitendienst monteur heb jij de mooie taak om alle bloed, zweet en tranen die wij als team in onze interieurs steken, te plaatsten op locatie. Daarmee ben je het visitekaartje van ons bedrijf. En dat is prachtig werk om te doen. Want wanneer jij een maatwerk interieur samenbrengt op de plek waarvoor het bedoeld is, dan leidt dat altijd tot blije gezichten en vrolijke klanten. En daar word je zelf ook vrolijk van. 

De schakelende schakel

Als buitendienst monteur werk je op bijzondere en verrassende locaties. Overal waar je komt breng je de zorg en aandacht die wij in onze interieurs steken over op onze klanten. Dat gaat je goed af. Je bent een vriendelijk en servicegericht en maakt makkelijk contact met mensen. Dat helpt jou enorm in je werk. Maar je maakt projecten vooral succesvol door uit te blinken in vakkennis en -vaardigheden. 

Hierdoor kun je supersnel schakelen wanneer situaties anders lopen dan je had verwacht. Want dat gebeurt nogal eens. Zoals het woord ‘maatwerk’ al zegt: geen situatie is hetzelfde. Maar dat is voor jou geen enkel probleem. In stressvolle situaties blijf jij rustig en flexibel. En je geniet ervan om samen met je collega’s slimme oplossingen te bedenken voor elke uitdaging die voor je voeten valt. 

Jouw profiel

  • Je hebt ervaring in montage en interieurbouw;
  • Je bent flexibel en raakt gemotiveerd in uitdagende situaties;
  • Mensen noemen jou een ‘echte aanpakker’;
  • Je bent graag onderweg;
  • Je bent leergierig en enthousiast;
  • Je werkt fijn samen met collega’s en maakt makkelijk contact met klanten;
  • Je bent positief en opgewekt; 
  • Je hebt de beschikking over een rijbewijs B.

Dit krijg je van ons terug

Interieurbouw is teambouw. Daarom maak je bij Ad van Ierland vanaf dag één deel uit van een hecht team. Prettige en ervaren vakspecialisten – die net als jij – met aandacht, hart en ziel aan onze projecten werken. 

Teambouw betekent bij ons: elkaar beter maken. En dus helpen we elkaar graag vooruit. Tijdens werktijd. Maar ook zeker daarbuiten. Alle Brabantse deugden en geneugten zijn ons dan ook niet vreemd. Bij Ad van Ierland beland je dan ook regelmatig in een gezellige borrel. En een aantal keer per jaar pakken we flink uit om onze teamprestaties nog eens extra te vieren. 

Direct solliciteren

Herken jij jezelf in de ‘blijmaker’ die wij zoeken? Vind jij voor elke uitdaging een oplossing en kun je niet wachten om de fraaiste interieurs tot leven te laten komen op bijzondere locaties? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten. 

Solliciteer snel op deze vacature door jouw C.V. en motivatie te mailen naar Alde Verhoeven info@interieurbouwadvanierland.nl. Liever even bellen of benieuwd naar meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze bedrijfsleider Bram (van Kuijk): 0416-365505.

OVERIGE INFORMATIE

  • De CAO voor meubelindustrie en meubileringsbedrijven is bij ons van toepassing.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.