Over ons

header_slider_werkplaats

Interieurbouw Ad van Ierland maakt interieurs op maat voor zowel particuliere klanten als bedrijven. Het hele proces van het ontwerp tot en met het eindproduct is volledig in ons eigen beheer.
Onze werknemers hebben jarenlange werkervaring in het vak. We werken in onze eigen werkplaats met de nieuwste productietechnieken en met zoveel mogelijk verantwoorde (FSC® C016391-gecertificeerde) materialen. Alleen zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze eindproducten garanderen.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en sterke binding met onze klant. Ieder interieur dat bij ons gemaakt wordt is naar uw wens, dus 100% uniek. Keukens, badkamermeubels, inloopkasten, garderobekasten, tv-meubels, bars, tafels en allerlei andere meubels op maat, u kunt bij ons terecht voor een compleet interieur. Het is mogelijk om bij ons de ontwerpen van een binnenhuisarchitect te laten produceren maar u kunt ook door ons uw wensen en eisen in kaart laten brengen. Voor bedrijven creëren we de inrichting van onder andere winkels, kantoren, praktijkruimtes en horecagelegenheden. Kortom een veelzijdig, vertrouwd bedrijf met een persoonlijke touch dat u graag welkom heet!

De Hoogt 26                                 5175 AX Loon op Zand
0416 – 53 06 59